Popular Posts

Sunday, April 17, 2011

Study Mode

Hey babes!!
I know, I know.. Looking at the title of this entry is kind of 'Poyo'! But who cares?? 

Sorry, kesengalan di pagi buta ini telah membuatkan ako hilang pertimbangan kewarasan akal. Yeps! I woke up at 4.30am to study Forecasting for this coming exam. Now, baru nk masuk chap5. Why study last minute?? I asked  myself the same question thousand times before, and now!! The answer is, I DON'T KNOW WHY!! 

Setiap kali time exam, mesti rasa macam ni.. Like 'Kan bagus kalau ako study awal and no last minute study'.. Dulu masa degree bachelor pon cakap the same thing.. Now, for second semester Master pon cakap the same thing. The question is, BILA NAK BERUBAH???? Ntah la, maybe tunggu New Year kot, boleh buat NEW YEAR RESOLUTION skali ;) Dah, xpayah la Etie, tiap-tiap tahun buat resolution tak jugak berubah. Dulu masa degree, resolution every year tak nak ponteng kelas, but you did! Tak boleh pakai betul la..

Ok, to all Quantitative Science Fac (x kira la korang Operation major, Finance Eng or ape lagik satu major eyh??, alamak, bende ni pon boleh lupe, macam mana nak ingat satu buku Forecasting ne???) Anyways, a VERY GOOD LUCK TO ALL OF US!!!!
Banyak nye nak kene baca.. Sigh!!!

Tak boleh jadik ni! Study!!!!

And supposedly, I have a date with all the HBs!!! but noew, terpaksa membatalkan niat untuk beronggeng bersama-sama mereka!!! I know I know.. I made a promise!!! So sorry!!! But why did I promised if you know you have an exams to sit?? Babes, you all tau kan I ne pelupa nak mampus and I understand if you guys would say that I ne macam nenek tua.. But honestly, I memang lupa yang I ada exams to sit. SOooooooOO SooooORRRRyyyyy!!!! Please keep me posted for updates k?? LOVE you guys!! and Wish me luck coz I need all the LUCK!!!
I miss you guys!!!!

Xoxo!!! Etie Canggun ;)

No comments: