Popular Posts

Monday, February 27, 2012

Wedding Prep: HIV Test

Hello Monday!

Sebenarnye, nk tulis entry ni dah lame. Tapi macam2 problem la pulak + malas. Boleh? Okay, Adi and I went to KK Taman Botanik at Klang. The place was such a peaceful place sebab tak ramai orang. The procedure is simple, ambil borang > isi > hanta semula borang dikaunter > bayar RM1 > pergi makmal > tunggu keputusan > pergi ke kaunter 14 letak borang kat bilik doctor > tunggu nama dipanggil > pemeriksaan dengan doctor (hanya perempuan sahaja) > ambil surat putih > SELESAI

Mudah kan? Anda dinasihatkan untuk buat appointment dulu :) Layan gambar2 kat bawah ni eyh?

Borang kasi isi dulu

Borang utk perempuan byk sikit sbb kna isi pre-pregnancy form

ok, muka saya mmg mcm org x mandi kalo x make-up

haha. Adi and I looked so chubby

No giliran

Lab assistant yg sgt sporting

x byk pon darah..

kaunter 14

No comments: