Popular Posts

Monday, May 28, 2012

Perasaan yang Berkecamuk

Hello Monday!

Semalam dapat SMS from one of my vendor, I terkelu sampai tak terkata. Permasalahan yang berpunca daripada 'miscommunication'. Susah betul nak luahkan kat blog ni. Tapi Alhamdulillah, semalam after discuss semula, sudah mencapai kata sepakat. Yang penting harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Segala terlebih dan terkurang dapat dihalalkan. 

p/s:- Ingat ye, sebelum apa2, mesti mencapai kata sepakat dan persetujuan kedua-dua pihak dalam bentuk 'black and white' supaya tiada masalah seperti ini tidak berlaku. Till then, LOVE!

1 comment:

Azura said...

Hai etie. Gud luck ya! Dulu aku masa nak tunang pun vendor lupa nak bawa hand bouquet. Masa nak setelkan bayaran, rasa macam nak minus rm50 ke sebab dia spoil kan gambar aku, tapi tak buat pun. Then terus terfikir nak buat black n white agreement untuk vendor wedding. Tapi tak boleh lah... Nanti org kata cerewet lah apa. So skrg ni redha je. X nak dah expect lelebih. Yang mana ada, tu lah rezeki aku. Hehe. -Baidurah