Popular Posts

Wednesday, June 20, 2012

Bila lah... Sigh..

Hello Wednesday :)

I really really really want to write. Especially a review about my wedding. Tapi pics belum dapat lagi from Official Photographer.. I know, you all pon mesti tak sabar kan nak tengok pics and review about my wedding (ceh.. ke'perasan'an di situ), I pon lagi la tak sabar. Sigh...

OP mintak saya berSABAR.. Sebab dia tengah susun file I untuk di 'bakar' dalam DVD. Ye, saya boleh mintak softcopy dulu. Actual album akan siap less than 3 months. That was what he promised. Seriously... saya sangat tak sabar. Parent and Parents In Law pon dah tanya bila gambar kahwin nak siap. Mereka pon tak sabar, sama seperti saya..

Sebab UTAMA... untuk review balik 'TETAMU TIDAK DIUNDANG'. Yes, the uninvited guest itu dengan selamba bergambar bersama keluarga saya.. Sangat tidak malu ok? 

Akan update secepat mungkin bila pics from OP sudah berada di tangan saya.. Hehehe.. Love!


2 comments:

ciksusu said...

wah..siapakah yg tak diundang tu ;) jeng3 ;p

Nuzulul Fatehanie Juremi said...

Jeng jeng jeng... will reveal soon. Stay tune ye ciksusu :)