Popular Posts

Wednesday, June 13, 2012

Wedding Review: #1 - Henna

Hi everyone!

Dah 1 week and 4 days menjadi isteri orang. Still rasa x percaya. Every night before tido, mesti cakap kat hubby "I still can't believe that we are married". Hehehe.. normal ke? Ye la, dah lama berkawan and bila saat-saat yang ditunggu dah terjadi, tak percaya pulak.

Ramai kawan2 kat office cakap muka I berseri-seri lepas kahwin. I pon x tau ape maksud dorang. Sebab I rasa, muka I tgh naik jerawat.. Herm.. Ye, rasa macam makin menjadi-jadi pulak jerawat yang tumbuh ni. BTW, before I bercelotek pot pet pot pet pasal benda yang tak patut, I think I should review about my wedding. It might be use to some of B2B out there, right? Bak kata omputih, "Sharing is Caring" :)

So, as for today, I would first want to review about my henna. If you have read this, you'll know who is my henna artist kan?

Rupe2 nye, my henna artist ni kira sekampung jugak la dengan I. and her mother pon kenal my emak. What a small world kan? Azie ni sangat la lemah lembut and peramah. Sangat best. Borak punya borak, baru la tau that she was my senior masa sekolah rendah dulu. 

Okay, nak jadi cerita, Azie sms I dalam petang or dalam pukul 8pm (sorry, I x ingat exact time) to inform that she'll be at my house at 10pm. Dalam pukul 10 tu Azie dh datang. Sangat punctual. Extra mark di situ. She did a magic on my hand and feet. I love her creativity. I chose flora design yang she designed herself. From her style, memang she is the expert! Tangan tak menggigil langsung ok! Steady jea lukis henna kat tangan I. Jom kite layan gambar henna ok? Love!


Close up

Hand full view

Ni la tukang henna yang cantik, Azie

Abaikan pengantin yang selekeh itu ye ;p

Credit to OP, FMS

Credit to OP, FMS

Credit to OP, FMS: Henna kaki pon I super LOVE!

1 comment:

azie_hennachanteq said...

u make me shy la..apepon..congratez to u n husband! :) smoga bahagia hingga akhir hyt ya..